Mijn naam is Anita Kaandorp. In mijn jongere jaren bestond mijn leven volledig uit sporten. Vanaf mijn 5e jaar ben ik begonnen met dansen, het jaar erop kwam de majorettevereniging. Uiteindelijk werd dat twirlen.

Beide sporten heb ik op zeer hoog niveau uitgevoerd. Met twirlen heb ik deelgenomen aan Nederlandse, Europese en wereldkampioenschappen. Ik heb daarbij ook de eer gehad om meerdere keren Nederlands kampioen te worden, een Europese titel behaald en een 3e plek bij de wereldkampioenschappen.

Daarnaast heb ik de Rotterdamse dansacademie gevolgd en ben ik afgestudeerd in moderne dans, jazz dance en tapdance. Na deze opleiding heb ik bij diverse balletscholen les gegeven.

Ook heb ik als danseres bij meerdere pretparken gedanst.

Mijn leven na de topsport

Nadat ik gestopt was als actief twirlsporter ben ik me gaan ontwikkelen als coach en heb ik het Nationaal Team van de NTSB (Nederlandse Twirl Sportbond) les gegeven. Daarbij heb ik ook solisten mede begeleid naar wedstrijden op nationaal en internationaal niveau.

Ik ontwikkelde me als jurylid en heb een aantal jaren wedstrijden gejureerd. Toen mijn zoon geboren werd ben ik met deze activiteiten gestopt. Het coachen van mensen ben ik onbewust altijd blijven doen. Ik vind het geweldig om mensen hun unieke versie van hun zelf te laten zien en ze te laten voelen hoe mooi ze zijn.

Vervolgens volgde ik diverse opleidingen, waaronder in 2015 mijn certificaat als life coach. In datzelfde jaar volgde ik een opleiding transformatieve conflictoplossing. Deze laatste opleiding heeft mij veel helderheid en bewustwording gegeven. Hierdoor ervaar ik veel meer vrijheid en ben ik gaan inzien welke mogelijkheden ik zelf heb op mijn doelen te behalen, zonder daarbij afhankelijk te zijn van oordeel en meningen van anderen.

Deze wetenschap kun je toepassen op veel vlakken in je leven. De kern/angel is de rode draad die door jouw hele leven gaat. Zodra je je daarvan bewust bent, leer je het herkennen en kun je vervolgens stappen maken als persoon.

In 2019 volgde ik de opleiding ‘In het licht van de Akasha’. Hierbij kreeg ik nog meer tools om mijn klanten te kunnen helpen.

In 2021 voeg ik daar nog een NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) aan toe. Tijdens deze opleiding ben ik “all-in” gegaan. Deze opleiding heeft me nog meer duidelijkheid gegeven over mijn beperkende overtuigingen waar ik me al bewust van was en van de beperkende overtuigingen waar ik me niet bewust van was. Dankzij deze opleiding is mijn persoonlijke rugzak opgeruimd en heb ik de tools gekregen om andere mensen hiermee te coachen.

Als je je bewust bent van je overtuigingen dan merk je meteen dat je een keuze hebt om deze om te buigen en andere inzichten te krijgen en hierdoor andere keuzes te maken.
Je maakt dan keuzes waar jij gelukkig van word en keuzes die bij je passen.

Mijn missie

Mijn missie is om jou meer bewustwording te geven over jezelf. Wie ben je? Wat wil je? Haal je nu alles uit jouw leven of leef je op de manier hoe anderen het van je verwachten?

Laten we deze reis naar jouw bewustwording samen maken en als je op je bestemming aankomen dan zal je jezelf bedanken dat je deze uitdaging bent aangegaan.

Dus wat is er allemaal nog meer mogelijk voor je?

Zodra je je bewust wordt van jouw kern en ziet dat je een keuze hebt, kun je deze keuzevrijheid benutten om doelen te behalen.
– Anita