Persoonlijke ontwikkeling


Zoek je iemand die je kan helpen bij persoonlijke ontwikkeling in Alkmaar? Dan doe je er zeer verstandig aan om contact met mij op te nemen. Wat betreft persoonlijke ontwikkeling in Alkmaar kan ik je op een zeer breed gebied prima van dienst zijn namelijk. Ik bied coaching in Alkmaar en ben eveneens bekend vanwege de Akasha readings die ik ook kan verzorgen. Wil je dus aan persoonlijke ontwikkeling in Alkmaar werken, neem dan vandaag nog contact met mij op.

Werk aan je persoonlijke ontwikkeling in Alkmaar en kies voor mij

Als lifecoach kan ik je nadrukkelijk helpen bij persoonlijke groei. Ik ga samen met jou met bewustwording aan de slag en kan je helpen om de zo gehate vicieuze cirkel te doorbreken. Datzelfde geldt als je patronen wilt doorbreken en iets wilt doen aan dat innerlijke stemmetje dat steeds klinkt. Door nadrukkelijk te kiezen voor persoonlijke ontwikkeling in Alkmaar, ga jij je weer vrij voelen. Je gaat weer doelen stellen en gaat die doelen met mij als ondersteuning ook daadwerkelijk bereiken. En dat is toch iets wat je zoekt als jij aan persoonlijke ontwikkeling wilt gaan werken.

Geef jezelf weer bewustwording en haal je gestelde doelen

Kies je voor persoonlijke ontwikkeling in Alkmaar, dan merk je aan een missie. Je werkt aan bewustwording geven aan jezelf. Je vindt de antwoorden op vragen als wie ben jij, wat wil je eigenlijk en hoe haal je nou alles uit jouw leven en doe je dat nu eigenlijk ook? Samen maken we een reis naar bewustwording. En bereik jij die bestemming uiteindelijk, dan mag jij jezelf dankbaar zijn dan je de uitdaging op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in Alkmaar ook echt bent aangegaan. Behalve dat ik het adres ben op het gebied van coaching in Alkmaar, ben ik ook bekend vanwege mijn Akasha readings. 

Zo kom je af van negatieve gedachten en zo voel jij weer vrijheid in jouw hoofd

Wat betreft de coaching werk ik met een transformatieve conflictoplossing en met de bekende NLP coachingstechnieken. Ik laat je leren van jouw gedachten en gevoelens en bied hulp bij het doorbreken van oude patronen. Kiezen voor persoonlijke ontwikkeling in Alkmaar betekent dat je weer vrijheid van oordelen krijgt dat je af komt van negatieve gedachten. Kies je voor mijn coaching, dan kies e voor een ervaring die je de rest van jouw leven bij zal blijven en waar je dus echt iets aan hebt. Boven alles voel je weer vrijheid.