Ik liep al even tegen een paar dingen aan. Mijn leven is he-le-maal op orde. Alleen dat ene ding blijft me maar achtervolgen. Same shit. Anita heeft me door een Akasha reading heen geloodst. Zo voelde het echt. Iemand die even duidelijk links of rechts zegt. Iemand die even zegt waar het op staat. Enorm dankbaar dat ik nu een aantal dingen met een gerust hart achter me kan laten. En weet hoe ik mijn struikelblok kan aanvliegen. Lieve Anita… WOW.
– Nanda

Ik ben pas net mijn reis met Anita samen begonnen en Wauw ik wil nu al niet meer terug. Ben al zoveel dingen gaan beseffen en zien hier ben ik haar al heel dankbaar voor. Mijn reis is nog lang niet afgelopen maar ze geeft me al zoveel handvaten waardoor ik weer wat meer kan genieten van het leven dan de put waar ik zat!! Mijn dank is nu al heel groot🙏🏻❤️Ik kan het iedereen die met zichzelf worstelt, die niet meer weet hoe nu verder of die sterker in zijn schoenen wil staan aanraden! Anita is er voor je!
– Daniëlle

De gesprekken die ik met Anita heb gehad, waren zo mooi en krachtig. Ze haalt het beste bij je naar boven, iets dat een goede coach bezit. Een fantastische eigenschap bij een fantastastische coach. De manier waarop zij vragen kan stellen, laat je nadenken en beseffen. Dit leidt naar nieuwe wegen, inzichten en het bewustzijn. Ze heeft ook technieken die je naar het onbewuste doet kijken en uiteindelijk naar datgene waarnaar jij verlangt. Anita, wat ben jij een geweldige coach en jij hebt alles in je om veel mensen te helpen/begeleiden.
– Angelica

Anita, wat een prachtvrouw! Als je met Anita in contact bent, voelt het allemaal heel veilig en vertrouwd. Zij weet je op een krachtige manier te lezen, zodat je het beste resultaat krijgt in een coachgesprek. Je ziet aan haar dat ze tot de beste oplossingen wilt komen en het beste voor je wilt. Dat straalt ze met al haar energie uit. Ze geeft mooie inzichten mee, waar je direct wat mee kunt!
– Orselle

Ik ben Anita dankbaar voor alle geduld die ze had tijdens onze sessies. Ik ben namelijk geen prater. Ik voelde mij gehoord en Anita liet mij op een begrijpelijke manier weten wat zij van mij verwachtte.
– Dylan Braak | honkballer

Samen hebben we tijdens deze korte pilot voornamelijk gewerkt aan bewustzijn. Ze zegt niet alleen maar wat je kunt doen om te verbeteren, ze past het zelf ook toe in haar eigen verhaal. Dat maakt het toch makkelijker.
– Els van Vugt | Twirlster

Ik ben dankbaar dat ik Anita heb mogen leren kennen. Wat een fijne, warme en oprechte vrouw is zij met veel kennis van coaching & NLP technieken. Het voelde vertrouwd om met haar in gesprek te gaan en hulp te vragen. Dank je wel lieve Anita!
– Greetje

Ik heb Anita vorig jaar leren kennen tijdens coachcalls m.b.t. de Akasha kronieken. Door haar openheid en enthousiasme raakte ze mij en zijn we samen aan de slag gegaan. Het voelt nu voor mij alsof we vriendinnen zijn die elkaar helpen daar waar nodig is met hele mooie en bijzondere resultaten. De NLP heeft hier nog een scheutje bovenop gedaan.
– Henriëtte

Op woensdag 16 september 2020 namen we met de coaches van de twirlverenigingen aangesloten bij Vlamo Antwerpen, deel aan de workshop: mental coaching. De workshop gaf ons heel veel bruikbare informatie en tips, waarmee we aan de slag kunnen gaan in onze lessen en relaties met anderen. Wegens COVID-19 verliep de workshop online. Dit verliep vlot en goed en is zeker voor herhaling vatbaar. Anita legde alles heel duidelijk en geduldig uit en gaf de ruimte voor eigen inbreng. We kijken met z’n allen al uit naar een verdieping en /of vervolg. Een aanrader voor iedereen die begaan is met zijn of haar atleten en zich persoonlijk wil ontwikkelen!
– Nancy | Vlamo Antwerpen

Ik heb een goede band met Anita kunnen creëren omdat ze de sessies aanpaste op mijn niveau en tempo. Ik kon altijd aangeven dat het te snel ging of dat iets niet goed voelde bij mij. Zo heeft ze verschillende methodes uitgeprobeerd en is ze blijven zoeken tot de beste methode gevonden was.
– Tino van Dyck | Twirler