Akasha reading


Ben jij op zoek naar een manier om innerlijke vrijheid te voelen? Misschien heb je wel moeite met het doorbreken van patronen en worstel je met het proces om je doelen te bereiken. Als je jezelf hierin herkent, dan is Akasha reading misschien wel wat voor jou. Lees hier meer over wat Akasha reading precies is en hoe het werkt.

Wat is Akasha reading?

Akasha is ons unieke energieveld. Hierin liggen al onze voorgaande levensboeken veilig opgeslagen. Het wordt ook wel de ‘universele bibliotheek’ of ‘het archief van onze ziel’ genoemd. In de Akasha kronieken ligt de geschiedenis van jouw ziel door de verschillende levens heen opgeslagen. Akasha is een deel van je DNA. De Akasha kronieken bezitten de perfecte blauwdruk van elke ziel en d.m.v. vraagstellingen kun je antwoorden krijgen op vragen uit dit leven, van je vorige levens en je toekomst.

De Akasha kronieken zijn constant in verandering en uitbreiding. Al je talenten, alles wat je wilt zijn, wilt worden, alle overtuigingen die je bezit, zitten in je Akasha. Alleen jijzelf bepaalt wie je bent.

Wat Akasha reading jou kan brengen?

Wat ik zelf heb ervaren, is dat ik zelf mooie en bruikbare antwoorden heb gekregen op mijn vragen. Door deze antwoorden ben ik in staat geweest om situaties zelf op te lossen. Hierbij ben ik niet meer afhankelijk van anderen en ik laat me niet meer leiden door oude patronen. Het werken vanuit mijn eigen Akasha geeft mij innerlijke rust.

Voor wie is een Akasha reading geschikt?

De Akasha kronieken zijn toegankelijk voor iedereen. Je hoeft er geen extra zintuig voor te hebben om ermee te leren werken. Ze zijn altijd toegankelijk voor degene van wie ze zijn. Je zult merken dat het werken met je eigen Akasha je ontzettend veel mogelijkheden biedt!

Hoe gaat een Akasha reading in zijn werk?

We maken een afspraak op een tijd die jou goed uitkomt. Van tevoren ga je nadenken over welke vragen je hebt. Waar loop je tegenaan? Welke dingen lijken je telkens maar weer te overkomen? Samen openen we jouw Akasha. En vanuit daar kunnen we gaandeweg antwoorden vinden op jouw vragen.

Voorbeelden van vragen die klanten in het verleden hadden:

  • ben ik op de juiste weg?
  • waarom gaan mensen telkens over mijn grenzen heen?
  • dat nare verleden met die ene man, hoe kom ik daar vanaf?
  • wat is de grondslag van mijn eetprobleem?

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan een Akasha reading aan!